Welkom bij RO Pinball! Wij zijn een bedrijf dat actief is in de flipperkast business in de breedste zin des woords. Of je nu een liefhebber bent van klassieke flipperkasten of geïnteresseerd bent in de nieuwste modellen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je flipperkastervaring naar een hoger niveau te tillen.

Onze expertise strekt zich uit over alle aspecten van de flipperkastindustrie. Van de aankoopbegeleiding en verhuur van flipperkasten tot reparatie en onderhoud, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al je behoeften te voldoen.

Onze flipperkasten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een fantastische speelervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. Als je op zoek bent naar een specifiek model dat niet beschikbaar is in onze collectie, kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste flipperkast en deze voor je aankopen.

Naast onze aankoop- en verhuurdiensten bieden wij ook technische ondersteuning en reparatiediensten voor flipperkasten van alle merken en modellen. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat je flipperkast in topconditie blijft en dat alle technische problemen snel worden opgelost.

Bij RO Pinball geloven we dat flipperkasten meer zijn dan alleen speelautomaten. Ze zijn een essentieel onderdeel van de gamecultuur en bieden een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van de best mogelijke flipperkastervaring en helpen je graag bij het vinden van de perfecte flipperkast voor jouw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je flipperkastdromen!